"Blauwvinger" TIAGO

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 20:42

De deur zwaaide open, en met hulp van sterke mensen, kwam Tiago de wagen weer uit. 

Hij werd direct welkom geheten door een mede - terreinbewoonster en ook zijn broer Anne en nichtje Roos. 

Er zijn in Zwolle meer mensen die heel makkelijk contact maken met anderen, Tiago zal zijn weg wel gaan vinden hier. 

Het was een belevenis waar Tiago naar uit had gekeken: van leek naar zwolle met de verhuiswagen. Dat moest op het laatst toch anders, omdat papa corona positief werd. Het hele plannetje van inpakken, hotelletje, verhuisdag... liep in de soep.

Maar schoonzus Mirjam kwam helpen en zus Floor bedacht een oplossing, zodat Tiago toch het laatste stukje met de verhuiswagen mee mocht.

Super bedankt verhuisbedrijf Smilda!

Namens  Tiago.  

Opruimen,  inpakken en bijkomen

En de volgende dag wacht Tiago in Zwolle. 

Tweede paasdag werd inpakdag en dinsdag 19 april kwam de verhuiswagen met alle mooie spulletjes van Tiago. Voor zijn nieuwe kamer bij Frion. 

Het huis waar Tiago is gekomen is vorig jaar februari opgeleverd. Tiago woont met 8 andere mensen samen en we hebben er alle vertrouwen in dat hij zijn weg hier in huis en op het terrein gaat vinden. Tiago zal een plekje krijgen bij het team dat de zorgwinkel bediend, hier kunnen klein boodschapjes worden gedaan. Eindelijk wordt hij toch nog winkelier. Toen hij jonger was, vroeg hij regelmatig aan winkelpersoneel of hij de 'baas' kon spreken, want hij wilde hier ook wel werken. Hij solliciteerde op deze spontane manier bij Nieuwe Weme, bij Jumbo, bij Gamma, bij Praxis en hij kon altijd alles... Eindelijk Tiago, nu mag je echt een beetje in de winkel werken. 

Tiago's nieuwe kamer. Hij is er maar wat blij mee. 

Er werd een enorme doos gebracht, samen hebben we gekeken wat er in zat... Wat denk jij? Het maakt je blij ...en het was van alle 7 mede-bewoners en de begeleiders. Welkom Tiago! 

Reactie plaatsen

Reacties

Eddy
2 jaar geleden

Leuk om even mee te hebben mogen kijken! Veel plezier!

Lisette
2 jaar geleden

Zoooo daar zit hij hoor, je lijkt je er al thuis te voelen! Wat een mooie plek om te wonen Tiago! Wie weet komen we binnenkort ff bij jou in je winkeltje kijken. Liefs van ons allemaal uit Roden en veel woonplezier!🙋‍♀️

Edith Wielhouwer
2 jaar geleden

Wat mooi om te zien dat je een prachtig plekje in Zwolle hebt gekregen. Heel veel zegen en geluk in deze prachtige stad.

Jannes Rusken
2 jaar geleden

Wat mooi om te lezen dat Tiago een nieuwe plek heeft gekregen in Zwolle. Ik ken hem nog goed van mijn periode dat ik chauffeur was bij de Zijlen. Ik werd er stil van bij het lezen van je mooie verhaal hoe je alles hebt verwoord Gerry! Heel veel geluk daar in Zwolle!

siemie Zuidema
2 jaar geleden

Dag lieve Tiago,

Toen ik de foto's van die grote verhuiswagen zag, volgens mij de beste verhuizer van Nederland, wist ik niet wat ik zag, toen jij daar uitstapte. Tjonge, tjonge, tjonge zeg! En alle spullen uit die hele grote vrachtwagen staan nu in je prachtige appartement!!! Geweldig. Heb je je hondje ook meegenomen uit Leek???
Ik hoop dat je het erg fijn zult hebben bij Frion en ik kom heel graag een keer bij je op visite. Dan kun je me alles laten zien. Geniet van je nieuwe huis! Veel liefs van Siemie

Van wieren Alie
2 jaar geleden

Lieve tiago, super dat je zo'n mooi nieuw plekje hebt! Je bent zelfs winkelier!!! Fantastisch! Geniet van deze tijd vlakbij jouw geweldige familie...een hele dikke knuffel!!! 💖

Gerard en Fransje Krielaart
2 jaar geleden

Wat is er voorzien in een mooie woonplek. En de winkelier zal best de klanten optimaal voorzien van het gevraagde. Voor allen nu een TOPtijd. Groet vanuit Nijega

Jord
2 jaar geleden

Je bent verhuisd! Hieperdepiep hoera Tiago.
En wat stoer dat je in zo'n grote verhuiswagen mocht zitten.
Wat ben je goed geholpen zeg en wat heb je een mooie kamer gekregen en wat fijn dat je nu vlakbij je familie woont in het mooie Zwolle!
We komen een keer kijken!

Groetjes Jord en Roderick