Weer een weekendje over.

Gepubliceerd op 27 februari 2022 om 19:40

Hier gaat Tiago per 19 april wonen. 

Elk weekend dat hij thuis komt, of twee door de weekse dagen, gaan we even naar Frion toe, om daar kennis te maken met allerlei mensen en het terrein alvast wat te verkennen. 

Tiago verheugd zich er op, dat merken we aan alles. En voor ons is de verhuizing een grote geruststelling. De afdeling waar hij zal gaan wonen is eentje van veel zorg voor de bewoners. Nu overstijgt Tiago dit niveau nog, maar we weten niet hoelang dit zo blijft. Voor ons zelf is het een leerzame les hoe kostbaar ook kwetsbaar leven is. Groot respect voor de begeleiders van deze bewoners. 

We zullen samen zorgen dat er genoeg reuring om Tiago heen blijft, zolang hij daar van kan genieten. 

Hij weet al dat in Zwolle Zuid  ook een Beter horen is, ook een goede opticien, ook een snelle kapper, ook een kledingzaak voor stoere jongens, ook een gezellige markt, enzovoort enzovoort... Pizzeria, cafeetje, ijssalon, bakker voor taarten! Alles is er! 

En niet te vergeten onze kerk staat er ook. Dat is ook superfijn. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jord
3 jaar geleden

Ah wat een goed nieuws allemaal Tiago!
En wat heb je straks een mooie kamer 👍👍
En wat fijn dat je nu bij mama en papa ook een goede slaapplek hebt!
Ik zou ook wel in Zwolle willen wonen. Het lijkt me daar zo gezellig in de stad! Wij zijn er ook weleens geweest. Ze hebben heel lekker ijs daar!
Dat vindt Henny heel erg fijn 😂

De groetjes van ons.

Henny en Jord

Dorine Franken-van Heck
2 jaar geleden

Hoi lieve Tiago, ik zag vandaag een filmpje van een klein Braziliaans jongetje en dacht hé die lijkt wel op Tiago. Hoe zou het met Tiago gaan? Ik ging googelen en kwam op deze website! Jij hebt gewoon een eigen website, hoe stoer is dat! Ik weet niet of je mij nog kent maar toen jij als klein lief jongetje in St- Michielsgestel kwam wonen op Rafaël kwam je bij mij in de groep. Ik was groepsleidster en kreeg de mentorzorg voor jou. Ik vond jou meteen een heel leuk jongetje en heb graag voor jou gezorgd. Ik heb nog een paar foto’s waar jij op staat. Vind je het leuk om die te zien, dan zal ik ze sturen. Ik ben ook nog een keer bij jou thuis in Eefde geweest en jouw mama had lekker gekookt voor ons. Dag lieve Tiago, veel liefs van Dorine