Toch kwam het nog wat onverwachts...

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 10:43

Lieve vrienden van Tiago

Op maandagmorgen 9 oktober j.l. vlak voor 9.00 uur, is onze lieve Tiago overleden. 

We hebben hem zaterdagmiddag 14 oktober begraven op de oude begraafplaats Bergklooster, vlak bij Zwolle. In een familiegraf.

De belangstelling bij dit overlijden en ook de laatste fase van zijn (jarenlange ongeneeslijk) ziekzijn, was voor ons overweldigend!

Wat heeft Tiago veel mensen voor zich ingewonnen.

Mensen die net als wij zeggen: we zullen jou Tiago, nooit vergeten. Zijn lach, zijn plagerijtjes, zijn eigenaardigheden, zijn verrassende liefde voor en kennis over voetbal, zijn onbevangenheid, zijn hartelijkheid,  zijn open hart en houding naar ieder mens die zijn pad kruiste.  Wat was het een groot talent van hem. 

Onvoorstelbaar hoe Tiago het in zich had om met totaal vreemden in contact te komen, misschien ging het ook bij jou op deze manier zo: Jij hoefde er niet eens veel voor te doen, je kreeg al bij voorbaat zijn aandacht en vriendschap. 

Hierin was Tiago werkelijk een uniek mens. 

Wat zullen we hem als gezin en familie erg gaan missen.

We zullen elkaar troosten met de vele leuke herinneringen die we aan hem hebben.

We weten het: het is niet altijd zo geweest. De begin periode met onze zoon was intensief en is voor ons allemaal levensveranderend geweest.

Maar Tiago groeide uit tot een jonge man die we in liefde ons blijven herinneren. Hij groeide uit tot een mens die ons ook een spiegel voor is gaan houden!  Tiago kende nauwelijks antipathie, kende niet die eeuwige kritiek waarmee wij elkaar tekort doen. Wat een voorbeeld was hij voor mij, voor ons gezin, voor zoveel mensen die hem hebben meegemaakt. Goed voorbeeld roept op tot navolging. 

Het rest me om jullie te bedanken voor alle blijken van meeleven die op zoveel manieren naar ons zijn gekomen.

Vergeef ons dat we niet attent genoeg kunnen reageren. We zijn er echt door ontroerd en dankbaar !  

Wim en en Gerry Velema 

Reactie plaatsen

Reacties

Jord
een jaar geleden

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fam. Palstra
11 maanden geleden

Lieve familie,

Wij houden Tiago levend door de vele herinneringen en kijken dagelijks even naar zijn foto waarop hij met een lachende snoet naar ons kijkt! 💙