Wat een feest!

Gepubliceerd op 19 augustus 2023 om 15:44

Een impressie van een onvergetelijke dag! 

Drie weken voor zijn verjaardag hebben we het veertig jarig levensfeest van Tiago dubbel en dwars gevierd. Tiago verheugde zich er al weken op en dat het nog zo lang zou duren, vonden we toch iets teveel gevraagd van hem. De foto's spreken voor zich, onvergetelijk! 

Een feest met een deel van de familie die Tiago rijk is en een deel van begeleiders van hem en collega's van zijn "werk" in de winkel! Al met al toch zo'n veertig mensen. Geniet van deze foto impressie, met dank aan de fotograaf: Anne-Floor Breet, Zwolle/

Een warm onthaal bij muziek van een draaiorgel. Tiago was echt heel verrast dat we met elkaar zo gezellig zijn verjaardag feest gingen starten. 

Een dikke knuffel voor Tiago's PO-er! 

Tiago met zijn ouders, twee oudere broers, Anne en Melle en met zijn jongere zus Floor. 

We konden helaas niet iedereen uitnodigen die toch een hele belangrijke betekenis heeft in Tiago's leven. Veel mensen houden van hem, maar omgekeerd houdt Tiago ook van veel mensen.  

Reactie plaatsen

Reacties

Mineke, Jan en Renate Koopmans
een jaar geleden

Lieve Tiago, we zien dat je een geweldige verjaardag hebt gehad. Ook heel veel lieve felicitaties van ons!
Renate, Mineke en Jan.

Jord
een jaar geleden

Nou Tiago we hadden al een mooi filmpje gezien van je verjaardag maar deze foto's erbij zijn helemaal leuk. Wat ben je verwend zeg! En wàt een feest is het geweest!
Allemaal hartstikke leuk hoor!

Groetjes van Jord

Siemie
een jaar geleden

Dag lieve Tiago!!!!

Vandaag is het 23 augustus en ben je echt jarig!!! Van harte gefeliciteerd! Ga je nog iets leuks doen??

Maar even wat anders: die foto's van je verjaardag vind ik wel supermooi. ik ben er vanmorgen even goed voor gaan zitten. Wat een prachtig feestje was dat!!!

Ik wens je een fijne verjaardag.

Liefs van Siemie en kopjes vanTommie