We gaan het leven vieren!

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 19:45

Feest doet leven,

en we vieren zijn leven met een feest! 

24 juli...  -  3 augustus 

 

Er moeten nog zeker 31 bedjes op de bedjes-kalender worden doorgestreept voor Tiago echt 40 jaar wordt. (23 augustus)  

Maar dat duurt nog zo lang voor Tiago. 

Er zijn nog steeds (Goddank!!) prachtige momenten  met hem,  zoals de foto van gisteren (zondag) laat zien. We vieren hier de verjaardag van zijn neef Hidde. (wordt 11) 

Toen de huisarts afgelopen donderdag ons ter overweging meegaf om het feest iets eerder te vieren, hebben we niet langer geaarzeld. Want we zien zowel slechte momenten die zwaar zijn voor Tiago, (en ons vertellen dat hij achteruit gaat) als ook van die mooie momenten waar hij (en wij)  nog vol geniet! Dus... niet langer aarzelen, we gaan een heerlijk feestje organiseren voor hem.  

 

En ik  moet zeggen dat dit mij zelf ook meteen zoveel nieuwe, leuke impulsen geeft, dat ik de energie weer voel stromen en de dag weer beter aanvoelt. 

Ik kreeg na de twee andere activiteiten (Urk en vakantie week) al meer hoop dat Tiago 23 augustus  zou mogen meemaken, maar het is zondermeer het beste om het feest eerder te vieren. 

 

We hopen dat we ongeveer twee uur met elkaar zullen samenzijn met heerlijk eten. En ja als Tiago het mag zeggen, dan wordt of Mac Donalds of de Chinees. Laten wij hier in Zwolle Zuid nu een prima Chinees hebben die ook catering-service in het pakket heeft.

 

We zullen jullie de foto's laten zien. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Siemie
een jaar geleden

Goede woensdagmorgen Tiago!

Nog 8 nachtjes slapen en dan wordt er in Zwolle een heel leuk feestje gevierd!!!!! Met nichtjes/neefjes, broers/zus en natuurlijk Mama en Papa!!! Omdat je 40 jaar wordt!!! En in Zwolle is een hele goede Chinees, die het eten thuis komt brengen.
Ik wens je alvast een super mooie verjaardag!

Lieve groet van Siemie