Onverwachts...

Gepubliceerd op 30 december 2022 om 18:04

Onverwachts mee naar een nieuw mannen-avontuur...

Zwager Henri heeft bedacht dat als Tiago niet meer naar Ajax kan, dat hij misschien het wel leuk vindt om met zijn broer en zwager en vader naar een basketbal wedstrijd van niveau te gaan. Dat kunnen ze namelijk ook goed in Zwolle. 

Tiago bleek er meteen voor in te zijn. De giganten in actie! 

Ook onverwachts... 

Op de woongroep van Tiago zijn twee huisgenoten van hem ziek geworden en notabene op dezelfde dag overleden. Tiago is er erg ontdaan van, zijn vrolijkheid wordt afgewisseld met regelmatig tranen en vragen over de twee overleden mensen. 

Dinsdag en woensdag zijn er twee momenten zijn van afscheid nemen van de huisgenoot. 

Tiago heeft vaker meegemaakt dat er iemand van zijn school, of iemand van zijn werk, of iemand van zijn groep of een begeleider ziek is geworden en is overleden. Het is elke keer een uitdaging om hem daar goed doorheen te leiden. 

Als familie staan we nu even wat extra voor Tiago klaar, om hem af te leiden, maar ook om de groep en groepsleiding die zoveel ook te verwerken hebben, wat extra rust te gunnen. Diep respect hoe zij hierin een dienende en zorgende rol vervullen tot het laatste afscheid. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

siemie
2 jaar geleden

Dag lieve Tiago,

Wat leuk om jouw laatste nieuws te lezen!!!! Oh en je ging naar een basketbalwedstrijd, wie is die beroemde speler, die je een high five gaf???

Mama vertelde dat er twee mensen van je groep ziek werden en nu overleden zijn. Dat is erg verdrietig voor je. Dinsdag en woensdag ga je afscheid van hun nemen. Zeg dan maar tegen ze, dat je hun heel erg zult missen.

Is Melle bij je op visite geweest??? Ik zag een mooie foto van jullie samen.

Mama heeft je ook verteld, dat Papa, Mama, jij en ik zaterdag uit eten gaan, daar heb ik heel veel zin in. Je hebt me vast heel veel te vertellen, het is lang geleden dat we elkaar zagen.

Tot zaterdag, lieve groet van Siemie