Dagje mannen zaken

Gepubliceerd op 16 november 2021 om 17:04

Verslag van Jord de Vries:

Om half twaalf haalden we Tiago op en reden daarna naar Zuidlaren. Onderweg wat gezellig gepraat. Ongelooflijk wat Tiago zich allemaal herinnert. Erg leuk!
Bij het Sprookjeshof aangekomen gingen we eerst een patatje met hamburger eten met een blikje cola erbij. Daarna vermaakten we ons een tijdje in de speelhal waarna we naar de kinderboerderij buiten gingen. Maar eerst nog even op de trekker natuurlijk!
Toen op weg naar het 'sprookjesbos' en daar langs de sprookjes gewandeld en ze allemaal, zeer aandachtig, beluisterd. Tiago mocht het sprookje steeds 'aanzetten' door een knop in te drukken waardoor alles tot leven kwam. Na de sprookjes weer even naar binnen om op te warmen en te genieten van de cola en een zakje chips. Wat kan die Tiago eten zeg!

Ondertussen had Roderick het over FC Groningen gehad.

Het leek Tiago wel wat om daar ook even te gaan kijken. Even later reden we erheen. Bij de infobalie vroeg Tiago de baliemedewerkers van alles over FC Groningen en Robben! Hij kreeg nog een poster mee van Robben. We mochten ook wel even in het stadion kijken wat we natuurlijk gelijk deden en fantastisch was. Daarna naar de Fanshop. Tiago kreeg een mooie FC shawl van Roderick maar die muts vond hij ook wel wat! Nou die er dan ook maar bij. Het FC Groningen mondkapje lieten we voor wat het was. Buitengekomen nog even een foto gemaakt bij de plattegrond van het stadion. Daar aangekomen kwam er een mevrouw aanlopen die een FC mondkapje uit haar jaszak haalde en aan Tiago gaf. Je moet hem wel eerst wassen hoor! zei zo. Zó lief van haar.
Toen  was het tijd om weer op huis aan te gaan waar we keurig op tijd aankwamen.
Het mondkapje heb ik aan de leiding gegeven, dus die krijgt Tiago na de wasbeurt!
Desgevraagd aan Tiago vond hij de sprookjes wel het mooiste :-)
 
Al met al was het een zeer geslaagde middag waar Roderick ook heel erg blij mee was.



 

Reactie plaatsen

Reacties

siemie zuidema
3 jaar geleden

oh wat mooi Jord dat je deze mannen een onvergetelijke middag bezorgde en wat een geweldig cadeautje van de FC!!!!! Onbetaalbaar!!!!! Groet van Siemie

siemie Zuidema
3 jaar geleden

lieve Tiago,

Wat hebben Roderick, Jord en jij een geweldige dag gehad, ik was wel een beetje jaloers.
En wat een geluk dat jullie in het FC Groningen stadion mochten kijken, ik zag nog voetballers trainen beneden. En die shawl en muts staan je geweldig! Heb je de poster van Robben al opgehangen???

Fijn weekend!

Lieve groet van Siemie